Модните тенденции в детското облекло ....

Публикувано от Borsi4ka 11.10.2019 0 Коментар (и)

Модата в детското облекло се променя постоянно …

 

Всички родители държат техните деца не просто да изглеждат стилно, но и да се чувстват комфортно. Ето защо на пазара има огромно разнообразие от материи, цветове, платове, модели и комбинации от такива.

 

Нооо …..ЛУКСЪТ е в основата на тенденциите в детското облекло. Ето защо някои от идолите на децата вече имат свои модни линии и диктуват модата в този бранш. Въпреки голямото разнообразие обаче всички производители трябва да се съобразяват, че в детската мода трябва да се предлагат облекла от нежни и меки и естествени материи със семпли и удобни кройки било то за момичета или момчета. Чорапогащите  са важен аксесоар, както и тесните дънки с декорации около джобовете също са хит.

 

 

 

Декорациите с цветя, пайети, камъчета, дантели са едни от най – нашумелите тенденции в детското облекло. Забелязва се, че стилът на детската мода е почти същия , като на възрастните, но с по – закачливи картинки и щампи. Дори вече има модни линии, които предлагат еднакви облекла за майката и дъщерята или за мъжа и сина. Преди всичко е важен комфорта и как се чувстват децата в купените им дрехи. Не трябва да пренебрегваме и обувките, кецовете или сандалите, т.е  те се купуват в зависимост от сезона. Важно е да бъдат удобни и лесно да се съчетават с различни дрехи.  Останалите малки детайли са шапка, шал, очила, ръкавици, но те са и въпрос на личен избор или вътрешно усещане. Давайте възможност  на Вашите деца сами да избират своя стил на обличане, като им помагат с малки съвети!