Как да съчетаем детските дрехи?

Публикувано от Borsi4ka 24.09.2019 0 Коментар (и)

На пазара в днешно време има огромен избор от към дрехи в различни стилове, модели, цветове, материи и какво ли още не. По някога и най – обикновената комбинация от дънки и  тениска може да е най – добрия избор. Когато избирате дрехи за Вашите деца гледайте преди всичко те да са им удобни, а след това се влияйте от модните тенденции.

 

 

 

Този пост ще Ви помогне да изберете най-добрите дрехи, предназначени за носене според сезоните.

 

Предлагаме Ви списък с различни облекла и аксесоари, с които можете да облечете децата за ясла, градина или училище.

 

Блузи, тениски, ризи

Едно от първите неща, които се забелязва в облеклото са блузите, тениските или ризите. За това  изберете ярки цветове, ако останалите елементи от облеклото Ви се струват в скучни нюанси. Бихте могли да изберете тениска и да я съчетаете с риза с каре, в графични или живописни цветове, с апликация или изчистена.

 

 

Панталони

Най-често срещаният и популярен избор на плат е дънковият. Лесно се съчетава с всякакъв вид и материя дрехи.

 

 

Обувки

Най - удобните и мултифункционални обувки за децата са маратонките. Като алтернатива можете да купите чифт равни обувки, кецове или ботуши ( в зависимост от сезона). Но що се отнася за децата трябва да се внимава с избора на обувки. Не купувайте какви да е и не обувайте обувки втора употреба.

От тях могат да се получат гъбички по краката на децата или да им се изкривят ходилата.

 

  

Аксесоари

 

Основният аксесоар за ясла, градина и училище е раницата. Изберете удобна раница за Вашето дете.

На пазара има много цветни и модерни раници, но удобството е преди всичко. За по – големите деца, които вече са на училище може да се добавят часовници, гривни, аксесоари за коса, шапки.