ЗА НАС

Добре дошли във BORSI4KA.COM.


В нашият онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от бебешки храни и аксесоари, бебешки дрехи, комплектни за новородени бебета от различни части, спални комплекти, бебешки играчки, пелени/памперси, детски дрехи за момичета и момчета, детски играчки, детски канцеларски материали, детска козметика, детски плажни играчки, детски картонени / хартиени торти, дамска и мъжка козметика, перилни препарати, омекотители, почистващи препарати за дома и офиса и много други. Всичко това с доказано качество и ниски цени. Заложили сме на български и чуждестранни производители в зависимост от вида на всеки един продукт.  


Онлайн магазин BORSI4KA.COM  стартира през 2018 г. 


В днешно време хората са изключително заети и за тях е предимство да могат да се възползват от електроните услуги. Нашата основна мисия е да улесним бъдещи ни и настоящи клиенти при закупуването на продукти, които са им необходими. Ето защо ние от BORSI4KA.COM ще направим и невъзможното за да Ви осигурим бързо, лесно и удобно пазаруване. Поръчките направени чрез нашата страница ще бъдат обработени от наш търговски представител и ще бъдат доставени чрез куриер на посочения от вас адрес. Пазаруването в BORSI4KA.COM е сигурно, обслужването от наша страна - безупречно. 


За да можем да Ви бъдем максимално полезни ние сме на среща за всякакви предложения и препоръки, които можете да споделяте на посочения имейл адрес office@borsi4ka.com. За нас мнението на клиента е от голямо значение, за да бъдем още по - добри в това което правим за вас. 


Заповядайте и в нашия физически магазин Детски свят на адрес гр. Варна на улижа Баба Тонка 5 - Център или КОЛХОЗЕН ПАЗАР. Тук отново сме се погрижили за Вашия комфорт, защото ще получите усмихнато посрещане и подробна консултация в зависимост от възникнали въпроси относно стоката която сте си избрали. За нашите малки клиенти сме приготвили малки изненади и закачливи награди.


Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на телефон 088 9 260 245 или  имейл  office@borsi4ka.com .


Благодарим Ви за доверието!

Приятно пазаруване.

Избери най – доброто за твоето семейство! Пазарувай и се забавлявай!